Notícies
Foto: FIM d'Altafulla
23 d'agost del 2019
‘De Bach a Piazzola’, el penúltim concert del 32è FIM d’Altafulla aquest diumenge 25 d’agost
Les entrades es poden comprar al web de l’Ajuntament d’Altafulla a un preu de 15 euros
El 32è Festival Internacional de Música d’Altafulla viu els últims dies abans de posar el punt final el pròxim dimarts 27 d’agost. Abans, però, el públic d’Altafulla tindrà l’oportunitat d’escoltar als germans Gemmiti, Fabio i Sandro, i a Francesco Mazzori interpretant ‘De Bach a Piazzola’ en el concert que tindrà lloc aquest diumenge 25 d’agost a la plaça de l’Església a les 10 de la nit.

En la primera part, els musics italians portaran a l’escenari ‘Libertango’, d’Ástor Pazziola; Schindler’s List’, de Joshua Elia Williams; ‘Palladio’, de Karl Jenkins; ‘Waltz No.2’, de Dmitri Shostakovich; ‘Il Barbiere di Siberia’, d’Eduard Artemiev; i ‘El Choclo’, d’Ángel Villoldo.
En la segona part tocaran ‘Nimrod’, d’Edward Elgar; ‘Adios nonino’, d’Ástor Pazziola; ‘Arioso’, de John Sebastian Bach; ‘La muerte del angel’, d’Ástor Pazziola; i ‘Czardas’, de V.Mont.

Sandro Gemmiti va néixer a Sora el 1967 i és el pianista del grup. És conegut per la seva tècnica transcendental i les seves extraordinàries dotacions interpretatives. El seu repertori va des de Bach, Mozart o Chopin, fins a la 9a Simfonia de Betthoven, i ha estat aclamat en algunes de les sales de música més importants d’Itàlia i de l’estranger. Col·labora amb orquestres reputades com l’Orquestra de la Radiotelevisió de Tirana, Camerun Lombardi, entre altres.

El seu bessó, Fabio Gemmiti és l’acordionista de la formació, un instrument que va començar a estudiar quan tenia 4 anys amb el seu pare, Antonio Gemmiti, acordionista i professor. Ràpidament va entrar al Conservatori i va realitzar cursos d’harmonia, contrapunt i piano. El 1980 va començar a estudiar l’acordió de baix lliure i dos anys després va participar en el CMA Trophee Mondiale de l’acordió, amb el qual va guanyar el primer premi al festival Recanti, al festival de Nàpol i el festival de Castelfidardo.

Francesco Mariozzi toca el violoncel, del qual es va graduar al Conservatori ‘N.Piccini’, de Bari amb la direcció del mestre N.Sarpe. Després va anar a Alemanya per estudiar a la Hochschüle fur Music de Wüzburg, obtenint el meisterklassendiplom amb el mestre J.Metzger. Del 2007 al 2012 va ser el primer violoncel al Teatro Massimo Bellini de Catània, i en algunes ocasions al Teatre S.Caro de Nàpols, l’Orquestra Simfònica Siciliana, el Teatro Regio di Parma i l’Orquestra Simfònica de Roma del Laci.

Les entrades pel sisè i penúltim concert del 32è Festival Internacional de Música d’Altafulla, ‘De Bach a Piazzola’, es poden comprar al web www.ajuntamentaltafulla.sacatuentrada.es a un preu de 15 euros. La cita, aquest diumenge 25 d’agost, a les 10 de la nit, a la plaça de l’Església
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla