Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
26 d'agost del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla retirarà l’arbre que hi ha al costat del Centre de Salut per eradicar els problemes que genera
Els treballs tindran lloc aquest dimarts 27 d’agost, i això produirà que el carrer de la Mainada estigui tallat al trànsit des de dos quarts de 9 del matí
Les regidories de Via Pública i Salut, encapçalades per Imma Morales i Gemma Maymó, i els tècnics de l’Ajuntament d’Altafulla, han decidit retirar l’arbre que hi ha al costat del Centre de Salut a causa dels problemes que origina la presència dels estornells que hi conviuen, com ha explicat l’edil Gemma Maymó als micròfons d’aquesta casa.

Els estornells generen molta brutícia, que pot donar peu a diferents malalties. Per això, des del consultori mèdic es va demanar que es busqués una solució per eradicar aquesta amenaça, i des del consistori han optat per una opció definitiva i permanent com és la retirada de l’arbre.

Els excrements dels ocells no només poden generar malalties, sinó que també generen males olors i fan que el terra sigui lliscant quan plou. A més, l’arbre en si mateix també suposa un problema perquè les seves arrels ja han malmès diferents punts de la vorera i la plaça, i les seves fulles, més la brutícia general, augmenten el pes que suporta la teulada.

Els treballs per retirar l’arbre tindran lloc aquest dimarts 27 d’agost, i això produirà que el carrer de la Mainada estigui tallat al trànsit des de les 8 del matí fins a les 2 del migdia. Els vehicles tampoc podran aparcar al voltant del parc de salut per raons de seguretat, i el vial alternatiu serà el Camí de les Bruixes.
Gemma Maymó, regidora de Salut
Gemma Maymó, regidora de Salut
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla