Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
26 d'agost del 2019
Els germans Gemmiti se sobreposen a la baixa de Mariozzi i ofereixen un gran concert al FIM d’Altafulla
Les entrades per a l’últim concert, aquest dimarts a càrrec de Caravaggio Piano Quartet, es poden comprar al web de l’Ajuntament d’Altafulla a un preu de 15 euros
Els germans Gemmiti, Sandro i Fabio, han ofert una magnífica actuació en el penúltim concert del 32è Festival Internacional de Música, que ha tingut lloc aquest diumenge 25 d’agost a la plaça de l’Església, i en el qual han hagut d’improvisar un nou repertori per la baixa d’última hora de Francesco Mariozzi. Gemma Maymó, regidora de Cultura a l’Ajntament d’Altafulla, ha destacat la habilitat dels musics per sobreposar-se a aquest imprevist, i l’èxit del concert, que d’aquesta manera ha seguit la tònica habitual de la present edició.

L’últim concert del 32è FIM d’Altafulla serà aquest dimarts 27 d’agost amb Caravaggio Piano Quartet, un grup format el 2007 pel violinista Federico Piccotti, el violista Matteo Mizera, el violoncel·lista Daniel Minzera, i el pianista Bernat Català. Aquests joves talents es van formar al Conservatori della Svizzera Italiana, a la Guildhall Scool of Music de Londres, a la Universität Mozarteum de Salzburg, i a la Haute École de Musique de Ginebra, respectivament.

El seu debut va ser al Jardí dels Tarongers de Pedralbes, i entre les seves actuacions també cal destacar la de la prestigiosa Accademia Filarmonica Romana i la Casa Verdi.

La formació ha rebut diversos guardons, com el primer premi del Concurs de Música de Cambra del Festival delle Nazioni i el Premi Abbiati de l’Associazione Nazionale della Critica Italiana com a millorar quartet emergent de l’any 2009.

Enguany, la temporada es presenta amb diversos concerts i projectes en tot el territori ibèric i itàlic, entre els quals destaquen un concert a la Istituzione Universitaria del Concerti i la participació al Festival delle Nazioni 2019. Aquest dimarts, però, la seva música il·luminarà la plaça de l’Església i posarà punt final al 32è Festival Internacional de Música d’Altafulla.

Les entrades per al concert de Caravaggio Piano Quartet tenen un preu de 15 euros i es poden comprar al web www.ajuntamentaltafulla.sacatuentrada.es
Gemma Maymó, regidora de Salut
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla