Notícies
Foto: Aigües d'Altafulla
26 d'agost del 2019
L’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla necessita un operari per a la xarxa d’aigua potable
Les inscripcions es poden realitzar des de les oficines de Treball i des del portal web del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya Feina Activa.
L’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla cerca un operari per al personal que s’encarrega de l’aigua potable del municipi.

Les tasques principals d’aquesta feina són la instal·lació i el manteniment de les canonades d’aigua potable i de clavegueram, escomeses, comptadors, entre altres; lectura i revisions de comptadors domiciliaris i sectorials; talls i reposició de subministrament; recollida de mostres d’aigua; adequació i neteja d’instal·lacions; i reparació de fuites a la xarxa de distribució d’aigua i clavegueram.

Els que estiguin interessats en aquesta oferta de treball han de tenir una formació acadèmica de Primària/ESO; coneixements bàsics de lampisteria, coneixements a nivell usuari d’aplicacions informàtiques com Excel; experiència mínima de dos anys en lampisteria, preferentment en xarxa d’aigua i clavegueram; i carnet de conduir i vehicle propi.

Les inscripcions a l’oferta de treball per formar part del personal operari de l’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla es poden realitzar des de les oficines de Treball i des del portal web del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya Feina Activa.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla