Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
26 d'agost del 2019
Les obres del nou gimnàs de La Portalada avancen segons el termini previst
La direcció del centre ha realitzat diversos suggeriments perquè alguns dels espais com els vestidors o l’accés a l’escenari s’ajustin a les seves necessitats
La construcció del nou gimnàs de l’Escola La Portalada d’Altafulla segueix cremant etapes. Els tècnics de l’Ajuntament supervisen les obres setmanalment i tot avança segons el termini d’execució previst, com ha explicat el coalcalde, Jordi Molinera, als micròfons d’aquesta casa.

La direcció de l’escola, amb la directora Cristina González al capdavant, ha fet alguns suggeriments perquè el nou espai s’ajusti a les seves necessitats, i sobretot a les dels alumnes. Els vestidors i l’accés a l’escenari són alguns dels elements que patiran alguna modificació respecte al projecte original, però en cap cas endarreriran l’entrega.

El coalcalde, Jordi Molinera, també ha remarcat que l’ús del nou gimnàs serà pràcticament exclusiu per l’escola. El fet que el consistori estigui treballant perquè el Casal La Violeta sigui un espai polivalent permetrà que només l’hagi d’utilitzar “en moments molt puntuals”, ha sentenciat.

Una vegada la part exterior del nou gimnàs de La Portalada està pràcticament finalitzada, els operaris centren els seus treballs en la part interior. Amb tot, els treballs segueixen el termini previst i l’única incògnita és la data d’entrega definitiva.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla