Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
26 d'agost del 2019
Una parella de lladres simulen un accident per dur a terme els seus robatoris al camí que connecta la Pobla de Montornès i Creixell
La Policia Local de Creixell demana que si algú és víctima d’aquest intent de robatori i veu l’escena, truqui ràpidament als policies municipals, els Mossos d’Esquadra o al 112
El camí que connecta la Pobla de Montornès i Creixell s’ha convertit en l’escenari perfecte perquè una parella dugui a terme els seus robatoris amb una tècnica habitual, i que al Baix Gaià suposa un nou mètode que manté els veïns de la contornada ben alerta.

El passat dilluns 19 d’agost, dos nois anaven amb el seu cotxe cap a Creixell pel camí alternatiu entre aquest municipi i la Pobla de Montornès. En apropar-se a l’entrada, van observar que hi havia una furgoneta mal aparcada, una berlingo de color gris, i un noi sense samarreta estirat a fora, mentre una noia estava a sobre d’ell simulant que l’estava socorrent.

El conductor va frenar en sec, i tant ell com el seu acompanyant tenien la voluntat de baixar del cotxe per prestar-los la seva ajuda, però una vegada es van aturar, l’home que estava estès a terra es va aixecar ràpidament per intentar obrir una de les portes del vehicle. Els nois, de seguida es van adonar de les seves intencions i van tancar-se amb el mètode de seguretat.

Tot seguit, van marxar del lloc dels fets i van avisar els seus pares, que també havien de passar pel mateix vial, perquè no caiguessin al parany. En passar per la mateixa zona, el noi tornava a estar estirat a l’asfalt, però el van esquivar i van seguir amb la seva marxa.

Segons apunta Baix Gaià Diari, diversos veïns diuen haver vist el jove sol o la parella en aquella zona, i també que el jove semblava anar sota els efectes de l’alcohol o substàncies estupefaents. La Policia Local de Creixell demana que si algú és víctima d’aquest intent de robatori i veu l’escena, truqui ràpidament als policies municipals, els Mossos d’Esquadra o al 112.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla