Notícies
Foto: Cedida
30 d'agost del 2019
El govern balear aprova que Fèlix Alonso sigui el nou Director General de Consum
Les seves principals tasques seran gestionar el trànsit de Consum de la conselleria de Sanitat i Consum a la d’Agricultura, Alimentació i Pesca, i fer lleis que defensin els drets dels consumidors
Era un secret a veus, però no ha estat fins aquest divendres quan el Govern balear ha aprovat la proposta de Podem Illes Balears perquè l’exalcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, sigui el nou Director de Consum. Tanmateix, Paula Valero es converteix en la Directora General de Sobirania Alimentària.

Alonso havia tornat a la seva feina al diari Sport després de perdre les eleccions municipals a Altafulla el passat 26 de maig. Prèviament, ja havia comunicat que si no sortia reelegit entregaria la seva acta de regidor, com va acabar succeint després que L’EINA formés un govern de coalició amb el PSC i Ara Altafulla. En declaracions a Altafulla Ràdio, ha reconegut que la proposta de Unidas Podemos i Esquerra Unida ha estat “una gran sorpresa” que ni es podia imaginar.

En l’actualitat, Consum forma part de la conselleria de Sanitat i Consum (PSOE), però ara passarà a la conselleria d’Agricultura, Alimentació i Pesca (Unidas Podemos). La principal tasca d’Alonso, doncs, serà gestionar aquest trànsit, i també crear unes lleis progressistes que defensin i garanteixin els drets dels consumidors de les Illes Balears. Tot plegat, “és un repte molt difícil”, ha sentenciat.

Fèlix Alonso ja s’ha posat mans a la feina com a nou Director General de Consum del Govern balear, i aquest migdia ha tingut la primera reunió amb la consellera de Sanitat i Consum, i la consellera Alimentació, Agricultura i Pesca per conèixer les primeres accions que pretén dur a terme el govern.

Unidas Podemos creuen que Fèlix Alonso és la persona idònia per encapçalar l'àrea de Consum gràcies al seu bagatge com a alcalde d’Altafulla els últims vuit anys, en els quals “ha rebaixat el deute del municipi del 34% al 0% en el 2019”. En el seu comunicat també ha destacat el Premi a la Transparència i Qualitat Democràtica que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya per la Direcció General que va encapçalar a la Generalitat el 2010.

El fet d’haver lluitat pels descomptes del 75% en els vols entre les Illes i la Península, i per millorar les condicions de les plantilles dels aeroports, entre els quals està el de Menorca, també han estat dues qüestions que el partit lila ha valorat per proposar Fèlix Alonso com a Director General de Consum del Govern balear.
Fèlix Alonso, exalcalde d'Altafulla
Fèlix Alonso, exalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla