Notícies
Foto: Ajuntament de la Pobla de Montornès
30 d'agost del 2019
L’Ajuntament de la Pobla de Montornès iniciarà un programa per gestionar i controlar colònies de gats a partir de la tardor
Aquest dijous s’ha realitzat la primera reunió de treball amb els voluntaris que pretenen formar part del projecte a la Sala de Plens del consistori
L’Ajuntament de la Pobla de Montornès es convertirà en un altre dels municipis del Baix Gaià que posarà en marxa un programa per gestionar i controlar les colònies de gats al carrer. El procés començarà a la tardor d’aquest 2019 mitjançant el sistema Captura-Esterilització-Retorn (CER), amb la col·laboració de les persones voluntàries i l’Associació PoblaGat del municipi.

Tot plegat s’ha posat en marxa aquest dijous 29 d’agost amb la primera reunió de treball que ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès. La regidora de Benestar Animal, Gemma Barceló, ha explicat el funcionament del programa a les persones que han respost a la crida que ha fet el consistori per recaptar voluntaris que puguin dur a terme aquest pla, i ho ha fet acompanyada de la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Creixell, Pili Romero, i Mercè Casanovas, responsable de l’Associació Creixell Natura.

Ambdues han compartit la seva experiència en el control de les colònies que hi ha a Creixell perquè els voluntaris i responsables tinguin coneixement del seu funcionament i els problemes que poden sorgir.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla