Notícies
Foto: Alquiler Hinchables
03 de setembre del 2019
ATECA augmenta la seva participació en la Festa Major Petita d’Altafulla amb el Súper Tobogan d’aigua de 75 metres per a tota la família
El col·lectiu de comerciants també repeteix el Concurs de Bitlles Catalanes que va endegar en les festes del 2018
El passat 23 d’agost, la regidora de Comerç i Turisme, Natalia Sanz, es va reunir amb els responsables d’ATECA, encapçalats per Josep Maria Lloret, amb l’objectiu de traçar una línia de treball conjunta, exposar les seves propostes i fer balanç de l’estiu. L’edil va avançar que el col·lectiu de comerciants tenia una idea força interessant de cara a la Festa Major Petita de Sant Antoni, i aquesta s’ha revelat amb la sortida al carrer del programa.

La proposta d’ATECA és un Super Tobogan d’aigua de 75 metres que estarà ubicat al carrer Mainada el dissabte 7 de setembre, des de dos quarts de 5 a dos quarts de 8 de la tarda. L’activitat serà per a petits i grans, tot i que també hi haurà un tobogan pels més petits al pati de les antigues escoles Teresa Manero.

Els participants només hauran de portar banyador, tovallola, i el més important, ganes de passar-ho bé. El president d’ATECA, Josep Maria Lloret, ha destacat que és una proposta “divertida i molt familiar”, i que la gent s’ho passarà d’allò més bé.

L’altra activitat que ATECA realitzarà en la Festa Major Petita és el Concurs de Bitlles Catalanes, que tindrà lloc el diumenge 8 de setembre, a les 10 del matí, a la plaça Martí Royo. Els interessats a participar podran fer-ho individualment o en grup, i les inscripcions es duran a terme a les taules que hi haurà a la plaça el mateix dia. L’organització oferirà un entrepà de llonganissa a tots els participants.

Pel que fa a la relació amb l’Ajuntament, Josep Maria Lloret ha explicat que “sempre hi ha coses que ens agradaria unificar i tirar endavant”. Per exemple, la millora en els aparcaments, carrers de vianants, mantenir la sorra de la platja, entre altres. Al final, diu, “els interessos es creuen” independentment dels colors dels partits i del govern.

La col·laboració entre ATECA i l’Ajuntament d’Altafulla seguirà endavant amb la voluntat de fer realitat aquells projectes en els quals podran anar de la mà, i sobretot, tinguin una repercussió positiva per al municipi. De moment, però, els veïns de la vila gaudiran de les dues propostes que el col·lectiu de comerciants ha preparat per a la Festa Major Petita del Quadre de Sant Antoni amb el Super Tobogan d’aigua de 75 metres i el Concurs de Bitlles Catalanes.
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla