Notícies
Foto: Turisme Torredembarra
03 de setembre del 2019
La Fira Fora Estocs de Torredembarra se celebrarà aquest divendres i dissabte amb més d’una trentena de botigues
La proposta té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals
Més d’una trentena de comerciants de Torredembarra sortiran al carrer aquest divendres 6 i dissabte 7 de setembre per celebrar una nova edició de la Fira Fora Estocs, organitzada per la regidoria de Comerç, Indústria i Activitats del consistori, amb la col·laboració de la UCEP de Torredembarra i la Generalitat de Catalunya.

En aquesta ocasió, un total de 33 establiments de l’eix comercial del municipi oferiran descomptes i rebaixes en els seus productes i serveis. La proposta té com a objectiu dinamitzar el comerç de la vila, atraient nous visitants i fidelitzant els clients habituals, així com donar a conèixer el teixit comercial existent a Torredembarra.

Durant el divendres 6 i el dissabte 7 de setembre, els visitants podran trobar pels carrers de la vila tota mena de productes d’alimentació, degustació, bellesa i bijuteria, calçats, cotilleria i bany, descans, degustació, esports i sabates, loteria, mobles i accessoris, puericultura, perruqueria, regals i varis, roba de dona i complements, roba d’home, i roba infantil.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla