Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
04 de setembre del 2019
El projecte ‘Xerrem Junts’ tindrà continuïtat a Altafulla amb l’objectiu de potenciar la xarxa de voluntaris
Els que estiguin interessats a participar poden demanar més informació o realitzar les seves inscripcions a l’Ajuntament d’Altafulla fins al 13 de setembre
El projecte ‘Xerrem Junts’ tindrà continuïtat a Altafulla. La prova pilot que es va fer l’any passat al municipi va tenir una resposta molt positiva, que ha permès a totes les parts implicades apostar novament per aquesta proposta encaminada a fomentar l'ús social de la llengua catalana amb l'objectiu de millorar la seva comprensió i la seva fluïdesa oral, i facilitar la comunicació entre persones d'orígens i cultures diverses.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha explicat que és una iniciativa pensada per a la gent que no té coneixements del català i que “és una bona manera perquè s’integrin al poble i siguin uns altafullencs i altafullenques més”.

Un dels objectius d’enguany és cercar més voluntaris que ajudin a potenciar el projecte ‘Xerrem Junts’ i donar resposta a totes les persones que tinguin la voluntat d’aprendre el català. Els que estiguin interessats a participar poden demanar més informació o realitzar les seves inscripcions a l’Ajuntament d’Altafulla fins al 13 de setembre.

El coalcalde, Jordi Molinera, ha assegurat que “el català és una llengua d’integració social i fa que la gent nouvinguda al poble se senti més integrada”. Per això, des del consistori posaran totes les eines que tinguin a l’abast per donar suport a iniciatives d’aquest tipus, des de la cessió de les instal·lacions fins a la seva promoció.

Les trobades del grup de conversa en català ‘Xerrem Junts’ es realitzaran de dilluns a divendres, al matí a partir de les 10 i a la tarda a partir de les 6.

La primera edició a Altafulla va començar el passat mes de maig en un projecte endegat conjuntament per l’Ajuntament d’Altafulla i l’Escola d’Adults. La iniciativa va arribar al municipi de la mà de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL), que al nostre territori gestiona el Consell Comarcal del Tarragonès (CCT), a través de la coordinació de l'Associació de Professionals i Estudiosos de la Llengua i Literatura Catalanes (APELLC).
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla