Notícies
Foto: Google
05 de setembre del 2019
El President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, serà el conferenciant de l'acte de la Diada Nacional al Camp de Tarragona
La celebració clourà amb l'actuació musical de la cantautora tarragonina, Anna d'Ivori, que -entre d'altres- interpretarà el Cant dels Segadors
El President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, serà enguany el convidat d'honor i conferenciant de l'acte central de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya al Camp de Tarragona, que se celebrarà aquest divendres 6 de setembre, a les 6 de la tarda, als jardins de la Casa Canals de Tarragona. L'acte, organitzat conjuntament per la Delegació del Govern i l'Ajuntament de Tarragona, comptarà amb la presència del delegat del Govern, Òscar Peris, i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.

El secretari de la territorial de l’ANC d’Altafulla, Pere Piqué, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que tots aquests actes que es fan els dies previs a la Diada Nacional de Catalunya són molt positius perquè permeten fer partícip a totes les persones que no poden desplaçar-se a Barcelona l’11 de setembre.

El fet de descentralitzar aquesta mena d’actes de Barcelona també és un altre aspecte positiu, com ha assegurat Pere Piqué, argumentant que “els independentistes no només estan a Barcelona, sinó que estan a tot arreu”, ha sentenciat.

La periodista de Ràdio Alcover, Montse Solé, serà l'encarregada de conduir l'acte, que arrencarà amb la benvinguda per part de l'alcalde Pau Ricomà. Posteriorment serà el delegat del Govern, Òscar Peris, el que farà el parlament institucional que donarà peu a la glosa de la diada, pronunciada pel President del Parlament, Roger Torrent. La celebració clourà amb l'actuació musical de la cantautora tarragonina, Anna d'Ivori, que -entre d'altres- interpretarà el Cant dels Segadors.

La Delegació del Govern de Tarragona organitza des del 2004 la celebració de l'Onze de Setembre, un acte que cada any se celebra a un municipi diferent del territori amb la voluntat de descentralitzar la commemoració. Durant aquests 15 anys, al marge de Tarragona, també s'ha fet l'acte central de la diada als municipis de Torredembarra, Cambrils, Reus, Valls, Vila-seca, Riudecanyes, Aiguamúrcia, Salou, Montblanc, Falset i el Vendrell. L'acte està obert a tota la ciutadania.
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla