Notícies
Foto: Altafulla Bloc (Ildefonso Cuesta)
06 de setembre del 2019
Els Castellers d’Altafulla inicien el segon tram de la temporada aquest dissabte a la Pobla de Montornès
Els de Ca l’Ixart estaran molt actius en la Festa Major Petita amb el ‘Vermut Rumbero’, i les Diades Castelleres de l’11 i el 14 de setembre
Els Castellers d’Altafulla reprenen l’activitat aquest cap de setmana amb la participació en la Diada Castellera de la Festa Major de la Pobla de Montornès, que tindrà lloc aquest dissabte 7 de setembre, a les 6 de la tarda, a la plaça de l’Església. Els de la camisa lila actuaran al costat dels Nois de la Torre i els Xiquets del Serrallo.

L’assaig previ a la cita de la Pobla del Montornès tindrà lloc aquest divendres 6 de setembre. Com és habitual, la canalla està citada a les 9 de la nit, mentre que l’assaig general començarà a dos quarts de 10. L’objectiu de la colla és iniciar el segon tram de la temporada “amb la mateixa tònica que vam acabar la primera”, com ha explicat el cocap de colla Jorge Herrero. Com sempre, alguns castells dependran del nombre de camises que es desplacin.

L’activitat dels Castellers d’Altafulla, però, no s’acaba aquest dissabte. I és que diumenge realitzen el ‘Vermut Rumbero’ amb DJ Carles Isse a partir de dos quarts d’1 del migdia. Aquesta serà la primera activitat que protagonitzaran dins del programa de la Festa Major Petita.

Les següents seran el dimecres 11 de setembre amb la Diada a l’Ermita de Sant Antoni, i el dissabte 14 amb la Diada de Festa Major, una diada “molt potent pel cartell” que completen la Colla Jove Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa, com ha reconegut Jorge Herrero. Tot seguit, el grup de versions ‘Pop’N’Roll’ i el DJ Carles Isse posaran la cirereta al pastís amb la festa castellera.

Una vegada passi la Festa Major Petita de Sant Antoni, les següents cites dels de Ca l’Ixart seran l’actuació amb performance a l’Amfiteatre de Tarragona, el 16 de setembre a les 8 de la tarda, i la participació en la Diada de l’Arboç, el 28 de setembre a les 6. Tot a punt, doncs, per l’inici del segon tram de la temporada.
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla