Notícies
Foto: Google
06 de setembre del 2019
El Cine Club Altafulla Link escull l’èxit japonès ‘El meu veí Totoro’ per al cinema a la fresca d’aquest diumenge a les 22h
La pel·lícula dirigida per Hayao Myazaki va ser estrenada l’any 1988 i té una durada de 86 minuts
La sessió de cinema que cada mes organitza el Cine Club Altafulla Link és una altra de les activitats que al setembre s’emmarquen dins del programa de la Festa Major Petita d’Altafulla. Aquesta vegada ho fa amb un clàssic del cinema japonès apte per a tots els públics, ‘El meu veí Totoro’.

El film s’emmarca al Japó dels anys 50, quan la Satsuki i la Mei es traslladen a viure al camp amb el seu pare. Mentre fan un passeig coneixen el Totoro, l’esperit del bosc, i es fan amics. Quan la mare de les nenes, que es recupera d’una malaltia, ingressa a l’hospital, la Mei surt corrent per anar-la a veure i s’acaba perdent pel camí. Llavors la Satsuki demana ajuda al Totoro per trobar a la seva germana.

La pel·lícula va ser estrenada l’any 1988 i té una durada de 86 minuts. Hayao Myazaki va ser el director i el guionista d’una proposta que va tornar a les cartelleres dels cinemes catalans el 2018 degut al seu èxit mundial.

La sessió de cinema a la fresca del Cine Club Altafulla Link amb la pel·lícula ‘El meu veí Totoro’ tindrà lloc aquest diumenge, a les 10 de la nit, a la plaça del Pou. L’entrada és gratuïta.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla