Notícies
Foto: Diables d'Altafulla
09 de setembre del 2019
Els Diables Petits d’Altafulla tanquen la temporada amb el correfoc de ‘La Petita’ pels carrers de la Vila Closa
El balanç de l’entitat és molt positiu després de fer set actuacions comptant els compromisos a casa i les sortides al Serrallo, Valls, Cambrils i la Canonja
Els Diables Petits d’Altafulla clouen la temporada de foc aquest dimarts 10 de setembre, a partir de dos quarts de 9 del vespre, amb el correfoc de la Festa Major Petita votiva de Sant Antoni. Després del correfoc a Baix a Mar a principis d’agost, ara ompliran d’espurnes i carretilles els carrers de la Vila Closa, un fet més llaminer per la canalla perquè els carrers són més estrets i la proximitat amb el públic és major, com ha explicat el president, Jordi Andreu.

Els altafullencs estaran acompanyats per la Víbria Petita del Serrallo, la qual els torna la sortida que va tenir lloc a mitjans de juliol al barri pesquer de Tarragona, en el marc de la seva Festa Major.

Jordi Andreu fa un balanç molt positiu de la temporada. I és que enguany, els Diables Petits d’Altafulla han tingut més sortides que mai, un total de set comptant les de casa i les de fora, on a més del Serrallo també han actuat a Valls, Cambrils i la Canonja. Per pressupost, aquesta és la xifra màxima a la qual pot aspirar l’entitat, una xifra, però, ideal perquè la canalla “pot agafar ritme i confiança” i gaudir més sota el foc.

Després del correfoc de ‘La Petita’ pels carrers de la Vila Closa, els Diables Petits d’Altafulla penjaran les forques i agafaran la motxilla per començar el nou curs escolar que dona el tret de sortida aquest dijous 12 de setembre. Com a mínim fins que arribi la Festa Major de Sant Martí el mes de novembre, on tornaran a posar-se la granota de treball per fer l’última actuació del 2019.
Jordi Andreu, cap de colla dels Diables Petits d'Altafulla
Jordi Andreu, cap de colla dels Diables Petits d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla