Notícies
Foto: Diables d'Altafulla
10 de setembre del 2019
Se suspèn el correfoc dels Diables Petits, que actuaran amb els grans aquest dimecres a les 19.30h
A l’entitat només li restarà la cita de la Festa Major de Sant Martí el mes de novembre per tancar un 2019 molt positiu
El correfoc dels Diables Petits d’Altafulla, que havia de celebrar-se aquest dimarts 10 de setembre a dos quarts de 9 del vespre, ha quedat suspès per les previsions meteorològiques que anuncien pluges i tempestes al territori. No obstant això, la colla infantil podrà gaudir de la seva última actuació de l’estiu juntament amb els grans en el correfoc que tindrà lloc aquest dimecres, a dos quarts de 8 de la tarda, pels carrers de la Vila Closa.

Aquest serà el segon correfoc que els Diables d’Altafulla realitzaran a casa aquest estiu després del correfoc a Baix a Mar. En aquest sentit, la colla gaudeix molt més amb la possibilitat de cremar el nucli antic del municipi per la proximitat que hi ha amb el públic, fet que comparteix amb els més petits. Així ho ha explicat el president de l’entitat, Marc Vidal, qui també ha reconegut la bona participació dels turistes en el correfoc al barri marítim.

L’entitat clourà d’aquesta manera la temporada de foc, com a mínim fins a la Festa Major de Sant Martí al mes de novembre, quan realitzarà l’última actuació del 2019. Marc Vidal, president dels Diables d’Altafulla, ha explicat que el balanç d’enguany és molt positiu per la quantitat d’actuacions que han fet i per la participació de tots els components de la colla.

Els Diables d’Altafulla posaran punt final a l’estiu amb el correfoc conjunt que realitzaran grans i petits pels carrers de la Vila Closa aquest dimecres a partir de dos quarts de 8 de la tarda, amb sortida des de la plaça del Pou.
Marc Vidal, president dels Diables d'Altafulla
Marc Vidal, president dels Diables d'Altafulla
Marc Vidal, president dels Diables d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla