Notícies
Foto: ANC d'Altafulla
10 de setembre del 2019
L’ANC d’Altafulla omple tres autobusos per celebrar la Diada Nacional de Catalunya a Barcelona
El secretari de la territorial, Pere Piqué, ha assegurat que enguany “es presenta com un compàs d’espera” per la sentència del procés
Més enllà dels actes festius i institucionals que es duran a terme a Altafulla per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, l’ANC d’Altafulla es desplaçarà a Barcelona com ve fent en els últims anys cada 11 de setembre. Enguany, l’entitat ha omplert tres autobusos, en els quals viatjaran 200 altafullencs i altafullenques.

L’expedició sortirà cap a la ciutat comtal a dos quarts de 2 del migdia des de la plaça de la Portalada. Pere Piqué, secretari territorial de l’ANC d’Altafulla, ha reconegut que la xifra de persones ha minvat respecte a l’any 2018. Tot i això, s’ha mostrat content amb l’impuls que hi ha hagut després de l’ambient poc esperançador que hi va haver a l’hora d’endegar el desplaçament.

Pel que fa a la Diada, Piqué ha explicat que enguany “es presenta com un compàs d’espera” per la sentència del procés, la qual cosa també ha contribuït al fer que moltes persones es desplacin finalment a Barcelona. La decisió del tribunal es podria donar a conèixer a principis d’octubre, i sigui quina sigui, “l’Assemblea està preparada”, ha sentenciat.

Prèviament a la Diada de l’11 de setembre, l’ANC d’Altafulla va realitzar dues activitats per escalfar motors amb la xerrada sobre consum estratègic a càrrec de Carles Xavier Gómez, membre del Secretariat Nacional de l’ANC, i la projecció i col·loqui del documental ‘Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita noviolenta’. La proposta va comptar amb una cinquantena de persones.
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla