Notícies
Foto: Policia d'Altafulla
10 de setembre del 2019
La Policia Local de Torredembarra intervé en un avís de violència de gènere a l’interior d’un habitatge
El cos policial també obre diligències després de realitzar un control d’alcoholèmia a una veïna del municipi que va donar positiu amb una taxa d’alcohol penada per la llei
El passat divendres 6 de setembre, la Policia Local de Torredembarra va haver de desplaçar-se a un habitatge del municipi després de rebre un avís sobre una agressió d’un home a una dona dins de la casa. En arribar al lloc dels fets, la patrulla va comprovar que el presumpte agressor havia fugit, tot i que finalment el van detenir i el van posar a disposició judicial.

El mateix divendres, la Policia Local de Torredembarra va instruir diligències després de realitzar un control d’alcoholèmia que va registrar una taxa penada per la llei. Al voltant de les 5 de la tarda, una patrulla va rebre l’avís sobre un accident en el qual es va veure implicat un vehicle que havia xocat amb un arbre. La conductora va seguir la marxa fins que va veure que no podia circular pels danys patits.

Quan els policies inspeccionaven el cotxe des de l’exterior, una persona es va presentar informant que era la conductora del vehicle i que havia patit un accident, del qual havia resultat il·lesa. Aleshores van procedir a la seva identificació i a les proves de detecció d’alcohol, que van donar un resultat final de 0,77 mg/l. La conductora, veïna de Torredembarra, ja ha estat citada per comparèixer als jutjats del Vendrell.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla