Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 de setembre del 2019
Càritas Altafulla endega un projecte d’acompanyament a la gent gran del municipi
El pròxim dimecres 18 de setembre, a les 20h, se celebrarà una reunió per explicar la iniciativa a la Sala de Plens de l’Ajuntament
Altafulla torna a mostrar la seva cara més solidària. Aquesta vegada ho fa de la mà de Càritas Altafulla i la regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla, que han iniciat un projecte per acompanyar a la gent gran del municipi que viu sola. La iniciativa es durà a terme amb una xarxa de voluntaris que acompanyaran als avis i àvies dues hores a la setmana, com ha explicat la coordinadora de Càritas Altafulla, Carme Vives.

Durant aquestes trobades, els avis podran conversar amb aquests voluntaris, però també podran jugar a cartes, fer un cafè, sortir a donar un tomb, entre moltes altres activitats.

El primer pas del projecte serà la trobada programada per al pròxim dimecres 18 de setembre, a les 8 de la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, que té per objectiu conèixer els voluntaris que pretenen ser partícips de la proposta i les persones de la vila que estan soles i precisen aquest acompanyament.

La coordinadora de Càritas Altafulla, Carme Vives, convida a tota la ciutadania a què assisteixi a la reunió i formi part del projecte. Tots els dubtes que puguin sorgir seran resolts per una tècnica de Càritas Tarragona, experta en aquesta mena d’iniciatives. L’objectiu és trobar el nombre màxim de voluntaris per oferir un servei que cobreixi totes les necessitats, ha sentenciat.

El projecte d’acompanyament a la gent gran del municipi està impulsat per Càritas Altafulla, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla. Per a més informació, cal visitar la seu de Càritas Altafulla al carrer Mainada 2, trucar als telèfons 629 55 79 45 o 680 12 70 47, o enviar un correu a voluntariat@caritasdtarragona.cat.
Carme Vives, coordinadora de Càritas Altafulla
Carme Vives, coordinadora de Càritas Altafulla
Carme Vives, coordinadora de Càritas Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla