Notícies
01 d'octubre del 2014
Altafulla surt al carrer en favor de la consulta del 9-N
Més de 200 persones s’han concentrat aquest dimarts a la tarda davant de l’Ajuntament en el marc de la campanya ‘Ara és l’hora’
L’acte reivindicatiu ha estat presidit pel regidor de SI i representant del consistori i de la comarca del Tarragonès dins de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Jordi Molinera, qui ha expressat la seva satisfacció davant d’una plaça plena de gom a gom. Una mostra –ha afegit- que el poble d’Altafulla “es mou”. En aquest sentit, ha insistit en la importància de fer-se voluntari de la campanya ‘Ara és l’hora’. De la corporació municipal també hi han estat presents els regidors d’AA Francesc Farré, Montse Castellarnau, i Guillermo Alonso, i el regidor de CIU, Pere Gomés.

Tall de veu. Jordi Molinera

La coordinadora de la territorial altafullenca, Marta Ollé, ha estat l’encarregada de llegir el manifest. Ollé ha acabat la lectura recordant que “votar és democràcia, i que el dia 9 de novembre votarem i guanyarem”. L’acte ha culminat amb el Cant dels Segadors.

Tall de veu. Marta Ollé

La ‘campanya del sí’ ja és en marxa. Davant de la impugnació de la consulta, l’ANC i Òmnium Cultural asseguren que respondran amb “més democràcia” amb la voluntat de poder votar el 9-N. Així s’hi ha referit la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, durant la concentració d’aquest dimarts a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Tall de veu. Carme Forcadell

Els organitzadors s'han proposat buscar fins a 100.000 voluntaris perquè vagin a les llars del país a escoltar l'opinió dels ciutadans a través de l'elaboració del que anomenen una 'gigaenquesta'. Per poder arribar aquesta xifra, 'Ara És l'Hora' ha fet una crida per intensificar el ritme d'inscripcions sobretot als municipis que li'n faltin.
Està previst que la campanya comenci el 4 d'octubre, duent a terme el porta a porta a més d'un centenar de municipis, entre ells Altafulla.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla