Notícies
Foto: ANC Altafulla
18 d'octubre del 2019
Les ‘Marxes per la Llibertat’ confluiran als Jardinets de Gràcia a les 5 de la tarda
La previsió és que la manifestació baixi pel passeig de Gràcia i acabi a la Gran Via, on es faran els parlaments finals
Les columnes de les ‘Marxes per la Llibertat’ de Tarragona i Tàrrega han sortit de Martorell a primera hora del matí. Les dues columnes s'han unit aquest dijous després de completar la segona etapa del recorregut. La caminada provinent de Tarragona ha arribat a dos quarts de 6 de la tarda, i la de Tàrrega ho fa fet 40 minuts més tard. Ambdues han estat rebudes entre aplaudiments de la gent que els esperava als ponts de les carreteres i en el darrer tram pel nucli urbà.
Aquest divendres segueixen el recorregut, plegades, fins a Barcelona, passant per Sant Andreu de la Barca, Pallejà, i Sant Joan Despí.

El secretari de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla, Pere Piqué, que el dimecres ja va prendre part de la columna tarragonina, s’afegeix avui a una de nova, la que ve de Sant Quirze del Vallès. Desitja que l’acció d’aquest divendres esdevingui la culminació d’una iniciativa que s’ha viscut amb “tranquil·litat, pacifisme, i molta marxa”. S’ha mostrat satisfet amb el desenvolupament dels diversos fronts, i n’ha destacat la gran participació que s’eleva a les més de 5.000 persones per columna.

Pere Piqué ha lamentat les carregues policials patides durant les darreres hores. Ha criticat “l’amiguisme entre les forces de seguretat i els feixistes”, i ha denunciat el fet de “deixar fer perquè hi hagi merder”.

La columna que en la primera jornada de les marxes va passar per Altafulla amb milers de manifestants s’aturarà a l’entrada de Barcelona per acabar confluint a les 5 de la tarda amb la resta de marxes als Jardinets de Gràcia.

La previsió és que la manifestació baixi pel passeig de Gràcia i acabi a la Gran Via, on es faran els parlaments finals.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla