Notícies
Foto: Recurs
18 d'octubre del 2019
El Cineclub Altafulla Link enceta la temporada de tardor amb la proposta argentina ‘Temporada de caza’
La projecció tindrà lloc aquest divendres a les 20h a la Sala Polivalent Teresa Manero
El Cineclub Altafulla Link dona la benvinguda a la tardor aquest divendres. Ho fa a partir de dos quarts de 9 del vespre a la Sala Polivalent Teresa Manero amb la pel·lícula argentina ‘Temporada de caza’. L’òpera prima de la directora Natalia Garagiola, per la qual va ser guardonada amb el premi del públic a la Setmana de la Crítica del Festival de Venècia i aclamada al Festival de San Sebastián.

L’entitat presenta una pel·lícula que parla de conflictes familiars no resolts, de dolors que es queden enquistats en algun lloc entre la raó i la fúria, del retorn a estats i moments emmagatzemats en un cor amb cicatrius, de silencis que atordeixen i del camí que la vida impulsa a emprendre per assumir la pèrdua i aconseguir la redempció.

Tot aquest entramat de sentiments arriba al públic de la mà de Nahuel, un adolescent amb una marcada conducta violenta que, després de morir la seva mare, viatja a la Patagònia, al sud d'Argentina, on es troba amb el seu pare biològic, a qui no ha vist en més d'una dècada. Ernesto és un respectat guia de caça que viu a les muntanyes amb la seva segona dona i les seves filles. La trobada no serà fàcil i l’orgull i el ressentiment ressorgiran tant en l’un com en l’altre.

El preu de l’entrada pels socis és de 3 euros, i pels que no ho són, de 5 euros. Pels socis amb abonament i pels titulars del Carnet Jove menors de 25 anys, l’aportació és de 2 euros.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla