Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
23 d'octubre del 2019
Les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla es promocionen als autocars del Penedès
L’Ajuntament vol donar una major visibilitat a una dotzena edició que arriba amb canvi de temàtica i de format
Les Jornades Gastronòmiques d’Altafulla ja ho tenen tot a punt per donar el tret de sortida aquest divendres a la seva 12a edició. La cita, que torna a emmarcar-se dins del programa d’actes de la Festa Major de Sant Martí, s’allargarà fins l’11 de novembre, enguany amb canvi de temàtica i de format.

Les plantes aromàtiques del Baix Gaià agafen el relleu que durant els darrers anys havia sostingut la garrofa amb la voluntat de fer tornar a les cuines d’altafullencs i altafullenques les espècies autòctones de la nostra zona.

Així doncs, la farigola, l’espígol, el romaní, la menta, el fonoll i la sàlvia prendran el protagonisme d’aquesta nova edició, en què hi participaran un total de nou restaurants.

La iniciativa, a més, canvia de format aquest 2019 i amplia la seva oferta amb menús, plats únics i postres. Tres alternatives que permeten ampliar la varietat dels establiments participants, així com el tipus de client.

Aquesta, si més no, és la voluntat de la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla. L’edil responsable, Natalia Sanz, espera que aquests canvis tinguin una bona acollida entre la ciutadania i els visitants.

Per promoure aquest nou model de jornades, enguany, per primera vegada, el consistori ha publicitat la iniciativa als Autocars del Penedès. El cartell promocional es pot veure en dos dels vehicles de la companyia. Concretament, en els que donen servei a la línia Vilafranca-El Vendrell-Tarragona; així com també en aquells que realitzen recorreguts urbans al Vendrell i a la Pobla de Montornès.

La regidora s’ha mostrat “molt il·lusionada” d’haver pogut arribar a aquest acord. Els tòtems informatius i els llibrets de la nova edició també estan a punt per l’arrencada.

El tret de sortida serà aquest divendres 25 d’octubre a la plaça del Pou. El consistori ha apostat enguany per un maridatge de cerveses, vins i caves del territori i música en directe.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla