Notícies
Foto: Facebook
24 d'octubre del 2019
Porto Bello presenta el videoclip de la cançó ‘Dies que comencen’
La formació altafullenca serà el cap de cartell de la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla. Hi actuarà el 2 de novembre, acompanyada del grup de versions La Tropical
La cançó ‘Dies que comencen’ de la formació altafullenca Porto Bello ja té videoclip. Els40 i Cadena Dial han presentat en primícia, aquest dimecres, un dels temes més sonats del seu segon disc, ‘L’ull de la tempesta’.

Els actors Lucas March i Imanol Garcia expliquen les ganes dels altafullencs de somiar i d’imaginar un futur d’èxit musical que va començar des que eren ben petits i que s’ha acabat fent realitat.

El clip ha estat dirigit per Marc Oliva i Àngela Berruezo, editat per la productora Muchos Pájaros Producciones., i sota la direcció fotogràfica de Jep Berngaret.

Porto Bello serà aquest 2019 el cap de cartell de la Festa Major de Sant Martí d’Altafulla. El dissabte 2 de novembre actuarà en un envelat que el consistori instal·larà per l’ocasió al parc del Comunidó. Ho farà a partir de dos quarts de 12 de la nit, acompanyada del grup de versions La Tropical.

La formació també fa parada aquest divendres a la localitat lleidatana de Golmés, a dos quarts de 8 del vespre.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla