Notícies
Foto: Associació de Veïns Brises del Mar
31 d'octubre del 2019
L’Ajuntament demana el suport a la Diputació per desencallar la problemàtica de la rotonda d’enllaç de l’AP7 amb l’A7
L’Associació de Veïns de Brises del Mar reprèn els talls de carretera aquest dijous a les 17h, coincidint amb l’operació sortida del pont de Tots Sants
Les mobilitzacions a la rotonda d’enllaç de l’AP-7 amb l’A-7 a Torredembarra continuen en marxa. L’Associació de Veïns de Brises del Mar d’Altafulla tornarà a sortir al carrer aquest dijous 31 d’octubre a les 5 de la tarda, coincidint amb l’operació sortida del pont de Tots Sants.

El que esdevé un dels col·lectius més afectats per les barreres que s’hi van instal·lar ara fa més d’un any continua sense rebre resposta per part de la Subdelegació del Govern espanyol, i en diverses ocasions ha defensat que mantindrà ben viva la seva demanda fins que la rotonda no torni al seu estat original i acabi amb els perjudicis que han de patir diàriament, tant a nivell econòmic com de seguretat.

Una representació de l’entitat es va reunir ara fa tot just un mes amb el subdelegat del Govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, qui els va emplaçar a una nova trobada que ha de posar fi a la problemàtica. A dia d’avui, però, encara no hi ha data prevista.

També s’hi va posar en contacte el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, qui aquest mateix dimarts s’ha reunit amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, per tractar diverses qüestions que afecten el dia a dia del municipi. Una d’elles, la problemàtica que es dona en aquest punt de la xarxa viària del Baix Gaià. Molinera ha demanat el suport de la institució per “desencallar la situació”. Segons el batlle, Llauradó preveu trobar-se properament amb el Subdelegat del Govern.

El tall de carretera d’aquest dijous serà el 26è que promou l’entitat veïnal.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla