Notícies
Foto: Ildefonso Cuesta
04 de novembre del 2019
Els Castellers d’Altafulla tanquen la temporada amb la clàssica de 7
Després de culminar una de les actuacions per excel·lència a casa, els liles tenen encara la cita pendent de l’11 de novembre amb el pilar caminant per les escales
Els Castellers d’Altafulla han culminat la temporada amb la clàssica de 7 aquest diumenge a la plaça del Pou. Els liles han volgut acompanyar el 3 i el 4 de 7 amb un 5 de 6, un pilar de 5 i un altre de 4 per cloure una Diada de Festa Major que tanca un any d’impàs pels de l’Era de l’Ixart.

Malgrat haver estat una temporada un pèl complicada per la Junta Tècnica, el cocap de colla, Joserra Márquez, n’ha fet un balanç molt positiu.

La diada d’aquest diumenge ha estat força accidentada amb la llenya del 3 de 8 dels Xics de Granollers i del 4 de 8 dels Xiquets de Tarragona, aquesta última molt impactant, tot i que no s’ha hagut de lamentar cap persona ferida greu.

Més enllà d’aquests ensurts, els Xics de Granollers han descarregat el 5 de 7, el 4 de 7, i un pilar de 5; i els Xiquets de Tarragona, el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7, i el vano de 5.

Després de culminar una de les actuacions per excel·lència a casa, els altafullencs tenen encara la cita pendent de l’11 de novembre amb el pilar caminant per les escales. Enguany, arriba amb molts canvis, que han d’acabar de perfilar en els assajos d’aquest dimarts i divendres.

Respecte a la continuïtat de Joserra Márquez i Jorge Herrero al capdavant de la colla, els actuals responsables encara no n’han volgut parlar.
Joserra Márquez, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla