Notícies
Foto: Casa Joan Miret
06 de novembre del 2019
El Festival de Cinema de Tarragona REC aterra a Altafulla amb la projecció de la pel·lícula Ruben Brandt, Collector
El Cineclub d’Altafulla projectarà el film a la Sala Teresa Manero el divendres 22 de novembre a les 20h. L’entrada és de 5 euros
El Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC celebrarà la XIX edició del 3 al 8 de desembre. Abans, però tindran lloc diferents projeccions a diferents ciutats per tal de donar a conèixer el festival. Aquest any es projectaran pel·lícules a diferents ciutats tarragonines com Altafulla o Torredembarra. No obstant això, també s’ha volgut estendre i arribar més enllà, de forma que també se celebrarà una projecció a la ciutat barcelonina de Manresa.

En l’àmbit local, és el quart any que Altafulla acull una de les projeccions prèvies al festival. El programa ‘REC on the road’ és l’encarregat de portar projeccions a altres poblacions. Jose Manuel Ruiz, responsable del Cineclub d’Altafulla, ha destacat la relació entre el festival i l’entitat.

Aquest any la pel·lícula ha estat triada pel mateix Cineclub. La projecció es tractarà d’una animació hongaresa titulada Ruben Brandt, Collector, dirigida per l’eslovè Milorad Krstić. El film busca rendir homenatge a l’història de l’art, fent referències a pintures d’artistes com Velázquez, Warhol, Botticelli o Picasso. La música, de la mà de Tibor Cári, ha rebut també molt bones crítiques i es poden escoltar peces d’artistes com Britney Spears, Megan Trainor o Radiohead. L’obra del director hongarès s’emmarca dintre del cinema noir. Jose Manuel Ruiz ha destacat que van triar la projecció per tal d’associar-la amb el Club de Novel·la Negra local.

La projecció serà divendres 22 de novembre a la Sala Teresa Manero d’Altafulla a les 8 del vespre. Aquest any, en acabar la pel·lícula, des del Cineclub se sortejarà un abonament que permetrà assistir a diferents projeccions. José Manuel Ruiz ha subratllat la importància que té la projecció a Altafulla.

Aquest any, el lema del festival és emergència. Es tracta d’un clam per tal de fer reflexionar la població sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències.
Jose Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Jose Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Jose Manuel Ruiz, president del Cineclub Altafulla Link
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades