Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
07 de novembre del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla convida les entitats culturals a visitar el renovat Casal La Violeta
El consistori ha celebrat aquest dilluns un Consell Sectorial de Cultura per donar a conèixer el procés d’execució i l’estat actual de l’equipament
Els tràmits administratius seran els que acabaran decidint la data d’inauguració del Casal La Violeta. Una presentació del nou espai remodelat que la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Gemma Maymó, no descarta que es faci esperar fins la primavera. Les obres ja estan enllestides, i el consistori només resta a l’espera de rebre el permís dels Bombers de la Generalitat per començar a col·locar-hi les cadires mòbils que han obligat a modificar el projecte inicial, que preveia cadires fixes. Un cop aconseguit el vistiplau, serà el ple municipal qui en doni llum verda de manera definitiva. El darrer pas abans d’obrir portes serà el període habitual d’exposició pública.

L’edil ha celebrat aquest dilluns la primera trobada del Consell Sectorial de Cultura, que es reunirà periòdicament amb caràcter bimensual. En aquesta ocasió, hi han estat convocades les entitats que faran ús de l’equipament, així com aquelles persones que tenen o han tingut algun tipus de vinculació amb la gestió i el funcionaments de les instal·lacions.

La reunió ha comptat amb un únic punt a l’ordre del dia, que ha girat entorn del procés d’execució de les obres i de l’estat actual de l’espai. Segons ha explicat Gemma Maymó, la idea era oferir una visita ‘in situ’ als assistents, que finalment s’ha hagut d’emplaçar al proper dimarts 12 de novembre, probablement en una doble sessió de matí i tarda perquè tothom que hi estigui interessat tingui l’oportunitat d’assistir-hi.

A mitjans del mes de juliol, la regidora ja va convidar les entitats implicades a conèixer l’estat dels treballs, i a aportar les seves inquietuds i possibles mancances. Unes demandes que, ara per ara, no han pogut materialitzar-se donat que el projecte redactat no permetia encabir-hi noves actuacions. Maymó ha avançat, però, que un cop entregada l’obra, es podran contemplar i mirar d’implementar amb una subvenció addicional.

Algunes de les deficiències que van exposar els assistents feien referència a la millora de la caixa escènica i de l’accessibilitat a l’escenari i als camerinos, i a altres aspectes més tècnics a nivell d’il·luminació.
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Gemma Maymó, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla