Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
07 de novembre del 2019
El Centre d’Estudis i l’Ajuntament d’Altafulla rememoren el passat de la vila amb postals d’ara fa 100 anys
A proposta de l’entitat, el consistori ha instal·lat imatges antigues en diversos racons del municipi que permeten fer-ne una comparativa
Altafullencs i altafullenques tenen la possibilitat de rememorar l’Altafulla d’ara fa cent anys mentre passegen pels carrers de la vila. L’Ajuntament hi ha instal·lat faristols amb postals antigues de diversos indrets del municipi que permeten fer una comparativa amb aquests mateixos espais tal i com són a dia d’avui.

Es tracta d’una iniciativa del Centre d’Estudis que va proposar un dels seus membres, Joan Carnicer, a l’exalcalde d’Alternativa Altafulla, Fèlix Alonso, qui va veure amb bons ulls el projecte que aquest mes de novembre s’ha fet realitat. Pel soci, el Centre d’Estudis ha d’esdevenir un “referent” per l’Ajuntament, i ha apuntat a la bona voluntat del nou equip de govern de treballar plegats en la difusió de la història i la cultura del municipi.

Els plafons s’han col·locat als carrers de Dalt, de Baix i de l’Hostal, a l’avinguda Marquès de Tamarit, a l’Hotel Sant Martí, i a la platja. Aquesta primera sèrie de sis imatges podria ampliar-se fins a dotze si així ho considera el consistori.

Per a la instal·lació, s’ha fet servir una planxa de ferro vertical que presenta aquestes sis imatges a mode de faristol.
Joan Carnicer, membre del Centre d'Estudis Altafulla
Joan Carnicer, membre del Centre d'Estudis Altafulla
Joan Carnicer, membre del Centre d'Estudis Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla