Notícies
Foto: Gemma Soldevila
13 de novembre del 2019
Altafulla formarà part del Consell de la marca Costa Daurada
Es tracta d’un òrgan assessor depenent del Patronat de Turisme de la Diputació, que està configurat per representants del sector turístic públic i privat
Altafulla serà un dels tres ajuntaments del territori que representarà el nou Consell de la marca Costa Daurada del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. El nou mandat obliga l’ens supramunicipal a definir una nova configuració, que es constituirà el proper divendres 15 de novembre a la 1 del migdia a la Sala Julio Antonio del Palau de la Diputació.

Va ser la presidenta, Noemí Llauradó, qui els va fer la proposta de formar part d’aquest òrgan assessor. Una proposició per la qual el coalcalde, Jordi Molinera, s’ha mostrat “encantat i molt satisfet”. Del municipi, n’ha destacat “l’interès i l’atractiu turístic i cultural, i un entorn natural preciós, amb activitats esportives i un important teixit associatiu”.

Serà ell i la coalcaldessa, Alba Muntadas, els representants del municipi, juntament amb la regidora que té les competències en aquesta àrea, Natalia Sanz. Pel batlle, formar part d’aquest Consell significa “no parar i continuar treballant en la línia de desestacionalització del turisme en el conjunt de la Costa Daurada”. Més enllà de fer extensives les seves polítiques en matèria turística, Altafulla també se n’ha de beneficiar.

El Consell de la marca Costa Daurada el configuren representants del sector turístic, tant públic -diputació, consells comarcals i ajuntaments-, com privat -empresaris turístics de restauració, allotjaments, o intermediació, entre d'altres.
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Jordi Molinera, coalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla