Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
13 de novembre del 2019
L’Ajuntament d’Altafulla senyalitza la Finca del Canyadell
Ho ha fet amb l’objectiu de donar a conèixer l’espai i que la gent conegui les activitats que es duen a terme
La finca del Canyadell, custodiada pel GEPEC, ha estat senyalitzada aquest cap de setmana per l’Ajuntament amb la intenció d’explicar les activitats que se celebren a l’espai. Als camins que porten a la finca, s’ha indicat la direcció a seguir per tal d’arribar-hi, i a l’entrada, s’ha instal·lat un cartell explicatiu on s’exposen les activitats que organitza l’Aula de Natura de la Finca del Canyadell, com ara el programa d’experimentació amb llavors d’espècies autòctones o el refugi de ratpenats. Alba Muntadas, regidora de Medi Ambient, explica que la finca és un espai municipal, tot i estar tancat al públic per raons de seguretat.

La Finca del Canyadell va acollir diumenge la “Gimcana de la Palleta de Plàstic”. Per la seva localització allunyada del poble va tenir poca afluència. Tot i això, els nens que van acudir, van gaudir de les explicacions de les monitores respecte al temps que triga a degradar-se el plàstic. Els adults assistents van poder visitar els diferents sectors del parc del Canyadell guiats per Ramon Ferré, responsable del GEPEC, que va explicar les diferents activitats naturalistes que alberga l’espai, així com l’Escola de Natura i el viver de llavors. Alba Muntades destaca que cada dissabte té lloc a l’espai l’Escola de Natura.

Des de l’Ajuntament, s’està treballant en la creació d’un grup de gent interessada en la gestió de l’espai del Canyadell. La regidora de Medi Ambient ha explicat que es preveu la creació del grup de cara a l’any vinent.

El Canyadell acollirà el diumenge 24 de novembre un Taller Naturalista amb les 3R, que tancarà la Setmana Europea de la Prevenció de Residus a Altafulla.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla