Notícies
Foto: Biblioteca d'Altafulla
13 de novembre del 2019
La Biblioteca d’Altafulla, propera parada cicle ‘Contes d’un Món Divers’ del Consell Comarcal
Agus Farré oferirà un contacontes aquest dijous a les 18h, en el marc del programa commemoratiu del primer aniversari de l’equipament del carrer Vinyet
Agus Farré, Rat Cebrián i Karme Gonzàlez són els encarregats dels contacontes que organitza el Consell Comarcal del Tarragonès, juntament amb les Biblioteques i punts de lectura de diferents municipis del Tarragonès. El cicle Contes d’un Món Divers, que tracta històries d’Europa i Àfrica, va començar l’11 d’octubre a la Biblioteca del Catllar. Al Baix gaià, també s’ha celebrat a les biblioteques de Roda de Berà, Salomó, la Nou de Gaià i Creixell.

La propera parada del cicle és Altafulla, on dijous es comptarà amb la presència del contacontes Agus Farré. L’activitat tindrà lloc a la Biblioteca Municipal a partir de dos quarts de 6, i rep el nom de ‘Kana Ma Kana / Temps era temps’.

La cloenda de la Tardor de Contes tindrà lloc a Torredembarra el divendres 22 de novembre, quan Karme Gonzàlez s’encarregarà de presentar el conte ‘Viatge al cor d’Àfrica i la vella Europa’.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla