Notícies
Foto: Tsunami Democràtic
13 de novembre del 2019
Tsunami Democràtic dona per acabades les tres jornades de mobilitzacions
El moviment valora “d’èxit absolut” les accions dels tres darrers dies, i ja en prepara de noves
Tsunami Democràtic ha donat per acabades les tres jornades de mobilitzacions, a les 8 del matí d’aquest dimecres. El moviment tanca amb “èxit absolut” les concentracions impulsades al llarg d’aquests tres dies, que valora de “gran aprenentatge” perquè la propera acció sigui “més eficaç i reexida”.

A través d’un comunicat, explica que des del dilluns i fins avui, les dues principals vies catalanes entre Espanya i França –l’AP-7 i l’NII- han estat bloquejades. Unes accions a les quals se li ha sumat la marxa lenta que també ha acabat saturant el pas fronterer al País Basc, entre Guipúscoa i Lapurdi, durant sis hores.

La voluntat era “fer visible que la demanda democràtica de la ciutadania de Catalunya no és un problema intern de l’Estat espanyol, sinó que afecta l’espai europeu”. Segons apunten, “calia interpel·lar la població europea, i fer-se ressò als mitjans de comunicació de referència a Europa”. Insisteixen en fer-ho sempre “amb la creativitat i l’efectivitat noviolenta de la ciutadania autoorganitzada”.

Un cop han donat per finalitzades aquestes tres jornades de protestes, Tsunami Democràtic es prepara per impulsar noves accions. Sentencia que “Ara més que mai: #SpainSitAndTalk”.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla