Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de novembre del 2019
Altafulla acull el taller d’empoderament femení 'Dones Emprenedores'
A l’activitat, que ha tingut lloc aquest dimecres a la Sala Teresa Manero, hi han assistit una desena de participants
L’Ajuntament d’Altafulla i l’organització Més Dona han impulsat un taller d’empoderament femení aquest dimecres a la Sala Teresa Manero d’Altafulla. El seu objectiu era mostrar als assistents el talent propi i potenciar-lo. Més Dona és una entitat que aposta pel talent i el lideratge femení com un puntal clau i un avantatge competitiu en qualsevol organització.

Gemma Gasulla ha estat l’encarregada d’encetar l’activitat amb una xerrada sobre la importància de l’autoreconeixement, fent èmfasi en el poder interior de les persones. A la xerrada s’han anat afegint històries personals de les assistents, cosa que ha acabat provocant que la sessió s’allargués més del previst. Natalia Sanz, regidora de Comerç, ha destacat la labor de la creadora de Més Dona, Gemma Gasulla.

Tot i que les assistents només han estat dones, l’activitat era oberta a tothom, i des de la regidoria de Comerç s’havia convidat a tota la ciutadania. I és que l’activitat s’emmarcava en el programa de la Festa Major de Sant Martí. Natalia Sanz ha explicat que “el missatge era difús i no s’ha sapigut arribar al públic masculí”.

Natalia Sanz ha explicat que “la societat no està preparada encara per arribar a un lideratge empresarial equitatiu”, però que “l’empoderament de les dones és primordial per trencar el model arcaic i assolir una igualtat” en la qual treballen tallers com aquest.

En el taller impartit aquest dimecres, Més Dona ha dit que “confia fermament en un lideratge femení que es caracteritza per ser emotiu, innovador i social”.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla