Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 de novembre del 2019
Neix el nou mitja de comunicació local Torredembarra Actualitat
El nou diari en paper s’ha presentat en societat aquest dijous al vespre amb la voluntat de convertir-se en el referent de Torredembarra i el Baix Gaià
La sala d’actes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia ha quedat petita aquest dijous al vespre en la presentació del nou mitjà de comunicació local Torredembarra Actualitat. El nou projecte ha generat molta expectació entre la ciutadania que no s’ha volgut perdre el naixement del diari en paper que vol convertir-se en el referent de Torredembarra i de la subcomarca del Baix Gaià. Els assistents han pogut tenir a les mans el primer número del nou rotatiu en una trobada que també ha servit per reflexionar sobre el paper i la importància de la comunicació local en la nostra societat.

És precisament aquest context el que ha mogut dos professionals de la comunicació, naturals de Torredembarra, amb gran inquietud periodística i amb una llarga experiència en el sector, com són Jordi Salvat i Albert Jansà, a crear aquest nou projecte per informar la ciutadania des de la proximitat, la qualitat, la independència, i la veracitat, amb la voluntat de fer comunitat i territori i d’implicar-se amb les empreses.

Jordi Salvat s’encarrega de la direcció; Albert Jansà, de la gerència; Josep Sánchez i Carol Cubota, de la redacció; i Joan Casas, de la fotografia. Pere Gomés és el cap de publicitat; i el disseny i la impressió van a càrrec d’El Vallenc. El nou diari també compta amb la col·laboració d’Isaura Valle, Josep Antoni Nieves, i Víctor Centelles. Sentim el director.

Coia Ballesté, presidenta de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha estat l’encarregada de presentar l’acte d’aquest dijous, que ha estat amenitzat amb la música en directe d’un dels col·laboradors més polifacètics del nou projecte, Josep Antoni Nieves, i ha finalitzat amb la intervenció de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, qui ha felicitat l’equip del Torredembarra Actualitat per la iniciativa, i els ha desitjat sort i encerts. La presentació ha culminat amb un aperitiu pels assistents.

El nou diari, de publicació mensual gratuïta, tindrà una tirada d’entre 5.000 i 7.000 exemplars en format tabloide, i també oferirà una edició digital amb l’última hora del territori a www.TDBactualitat.cat, amb possibilitat de fer-se subscriptor per 60 euros anuals. La distribució del diari en paper anirà a càrrec de la Fundació Onada.
Jordi Salvat, director de Torredembarra Actualitat
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla