Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
18 de novembre del 2019
Una seixantena de persones ballen a ritme de swing a l’envelat del parc del Comunidor d’Altafulla
L’activitat ha anat a càrrec de l’Associació Tarragona Swing com una de les novetats dins del programa de la Festa Major de Sant Martí
Una seixantena de persones han ballat a ritme de swing aquest dissabte a la tarda a l’envelat del parc de Comunidor d’Altafulla en una de les activitats que aquest 2019 s’ha presentat com a novetat dins del programa de la Festa Major de Sant Martí.

La proposta ha anat a càrrec de l’Associació Tarragona Swing, i ha consistit en una sessió formativa sobre els moviments bàsics d’aquest estil, que presenta com a disciplina estrella el lindy hop. Ferran Roman n’és un dels impulsors i professors de l’entitat, i de la gent d’Altafulla n’ha destacat la motivació i la destresa.

L’associació va néixer l’any 2013, i a dia d’avui disposa de dues escoles de ball, una a Tarragona i una altra a Reus. També funciona com a punt de trobada, i promou i organitza activitats per donar-se a conèixer i expandir el swing arreu del territori. Ferran Roman explica que aquest estil a les comarques tarragonines està en creixement, sota la influència que arriba de Barcelona.

Els alumnes que aquest dissabte s’han citat a Altafulla s’han anat engrescant a poc a poc i han acabat sortint a la pista per posar en pràctica tot allò que han après.
Ferran Roman, professor de swing
Ferran Roman, professor de swing
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla