Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
29 de novembre del 2019
Altafulla acollirà una nova edició de la Fira de Nadal pel pont de la Puríssima
La mostra farà parada a la plaça de l’Església els dies 6, 7 i 8 de desembre amb gran varietat de parades, tallers, i diverses activitats programades
La Fira de Nadal d’Altafulla ja té data. La mostra farà parada a la plaça de l’Església els dies 6, 7 i 8 de desembre. L’horari d’obertura, tant divendres com dissabte, serà de 6 de la tarda a 9 del vespre; mentre que diumenge obrirà en horari de matí, d’11 a 2.

Més enllà de la diversitat d’estands que el visitant hi podrà trobar, els assistents també podran gaudir d’activitats programades durant les tres jornades.

El divendres a les 7 de la tarda, l’Ateneu Cultural de Dones oferirà una animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques. El taller ‘Per Nadal, reciclar també s’hi val’, serà una altra de les propostes de l’entitat.

El dissabte, també a les 7, serà el torn de la Coral Nous Rebrots i la seva tradicional cantada de nadales. I el diumenge, a dos quarts d’1 del migdia, serà el Grup d’Arpes de l’Associació d’Arpistes l’encarregat d’amenitzar la fira.
També hi ha programada una exposició de diorames al Fòrum de la plaça de l’Església.

Més enllà de la fira, el programa de festes de Nadal d'enguany comptarà amb un conjunt d’activitats diferents i diverses com la sortida 'Anem a buscar el Tió', del diumenge 8; la cantada de nadales per part dels alumnes de l’Escola Municipal de Música, el divendres 13 de setembre; o l’encesa de llums i inauguració del pessebre de l’Ajuntament, també el divendres 13, entre moltes altres.

Les activitats del programa de festes de Nadal acabarà el diumenge 5 de gener amb la Cavalcada de Reis que, com és habitual, començarà des de la plaça dels Vents per acabar a la plaça del Pou.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla