Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
29 de novembre del 2019
Exhaurides les localitats per les visites guiades al Castell d’Altafulla d’aquest dissabte
La resposta de la ciutadania està sent molt positiva, i ja hi ha reserves fetes fins el mes de febrer
L’Oficina de Turisme d’Altafulla reprèn les visites guiades al Castell dels Montserrat aquest cap de setmana. Coincidint amb el darrer dissabte de mes, l’activitat tindrà lloc de 10 del matí a 1 del migdia.

Hi ha programats un total de quatre torns: a les 10, a les 11, a tres quarts de 12, i a dos quarts d’1. En el cas de la visita de les 11, els participants tindran l’oportunitat d’ampliar-la amb la visita al conjunt de la Vila Closa. La participació en cadascun d’aquests recorreguts es limita a un màxim de 20 persones, unes places que a hores d’ara ja estan esgotades.

Haver exhaurit les localitats per gaudir de les visites no és un fet puntual d’aquest cap de setmana. La tècnica de Turisme, Núria Barba, ha explicat que la resposta de la ciutadania està sent molt positiva, i que ja hi ha reserves fetes fins el mes de febrer. Davant d’aquesta gran demanda, ha insistit en la importància de reservar amb anterioritat.

Tot i que no es pot visitar en la seva totalitat, sí que es permet fer un recorregut pel pati d'armes, la galeria renaixentista, i el jardí. L’activitat consisteix en una visita gratuïta d’aproximadament mitja hora que s’inicia des de la porta reixada del Castell –la que esdevé l’entrada posterior- annexa al pati d’armes, des d’on s’accedeix a la galeria renaixentista. El recorregut també fa parada al jardí, i travessa tot l’edifici per culminar a la porta principal, amb sortida a la plaça de l’Església.

Aquelles persones que vulguin gaudir de la visita han de reservar la seva plaça de manera anticipada a l’Oficina de Turisme, o a través del telèfon 977 65 14 26. Les sessions tenen lloc cada primer dimarts i cada últim dissabte de mes.
Núria Barba, tècnica de Turisme d'Altafulla
Núria Barba, tècnica de Turisme d'Altafulla
Núria Barba, tècnica de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades