Notícies
Foto: Ildefonso Cuesta
02 de desembre del 2019
Els Castellers d’Altafulla culminen la temporada amb la celebració del Dia de la Colla
El recorregut previ a la cercavila ha acabat a l’Estadi Joan Pijuan, on s’ha aixecat un pilar coincidint amb la presentació del CE Altafulla
Els Castellers d’Altafulla han celebrat el Dia de la Colla aquest dissabte. La jornada ha començat a les 9 del matí fent el recorregut pel poble amb les matinades. Un cop arribats a Ca l’Ixart, els Castellers han gaudit d’un esmorzar i del joc de l’estibacaixes, i d’una fideuà a l’hora de dinar. Enguany, coincidint amb la presentació del CE Altafulla, ambdues entitats s’han reunit al Joan Pijuan. La colla castellera ha ofert un pilar que ha servit com a tancament de la presentació. Després d’una cercavila que s’ha allargat durant tota la tarda, els liles han gaudit del tradicional sopar de final de temporada. La cloenda ha tingut lloc al Càmping Santa Eulàlia amb Deluxe Producciones amenitzant la vetllada.

Al sopar de final de temporada, Lucia Vega ha estat l’escollida per la canalla com a Sang de Cadell 2019 i Joan Cabeo ha arrassat en les votacions proclamant-se Sang de Búfal. Ambdós castellers han rebut la faixa vermella, que lluiran durant la següent temporada. El president, Paco Pérez, explica que la jornada ha estat carregada d’actes i n’ha destacat el lliurament d’aquestes dues faixes vermelles.

Paco Peréz ha aprofitat per destacar que tot i haver sigut una temporada on la junta va començar l’any sense gaire experiència, han tirat endavant i la nota final és més que positiva.

La previsió de cara a la propera temporada es començarà a determinar el 14 de desembre, quan se celebrarà una assemblea on es presentaran els números per valorar la feina d’enguany de la Junta Administrativa. A finals de gener, però, s’acabaran de determinar els objectius de la propera temporada i d’establir intencions. Paco Pérez ha destacat que la situació actualment és incerta i que s'aclarirà a finals de gener.

Tot i això, la figura del cocap de colla enguany ha funcionat millor del que s’esperava. Encara que la situació de la junta s’ha de parlar en properes assemblees, els Castellers d’Altafulla tenen per davant dos mesos de calma abans d’encetar la nova temporada.
Paco Pérez, president dels Castellers d'Altafulla
Paco Pérez, president dels Castellers d'Altafulla
Paco Pérez, president dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla