Notícies
Foto: Escola La Portalada
02 de desembre del 2019
El treball ‘Un mar de fang’, de l’escola La Portalada, un dels protagonistes del calendari 2020 del Museu d’Art Modern de Tarragona
Les obres han estat elaborades en el marc del programa pedagògic ‘Treballem amb l’Art’, que fomenta la creativitat entre les escoles de la demarcació
L’escola La Portalada és una de les protagonistes de l’exposició 'Ets un artista... i exposes al MAMT. Calendari 2020’, que acull des d’aquest dissabte i fins el 12 de gener el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona.

La mostra presenta els treballs guanyadors del programa pedagògic ‘Treballem amb l’Art’, que el museu impulsa de la mà de l'alumnat d’educació infantil i primària dels centres de la demarcació.
En el cas de La Portalada, els veritables protagonistes són els alumnes de 4t de primària. Segons la directora, Cristina González, la seva creació, ‘Un mar de fang’, neix arran d’una activitat que els estudiants –aleshores de 3r- va dur a terme al museu entorn del fang, a partir de la qual van elaborar aquesta peça artística que ara ha estat seleccionada.

Altres escoles seleccionades per formar part del calendari 2020 han estat el col·legi Mare Nostrum de Tarragona, l’escola Cèsar August de Tarragona, el col·legi Lestonnac-l’Ensenyança de Tarragona, l’escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant, l’escola Joan Plana de Puigpelat, l’escola l’Arrabassada de Tarragona, l’escola Centcelles de Constantí, el col·legi Mare de Déu del Carme de Tarragona, l’escola Riu Clar de Tarragona, i l’escola Saavedra també de Tarragona.

Els tres centres guanyadors han estat l’escola Prat de la Riba de Reus, guardonada amb el 1r premi; l’escola Vedruna Sagrat Cor, amb el 2n; i l’escola de Pràctiques, amb el 3r premi.
Cristina González, directora de l'escola La Portalada
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla