Notícies
Foto: Ajuntament de Calafell
03 de desembre del 2019
La Biblioteca d’Altafulla participa en la trobada de Biblioteques Públiques de Tarragona
La reunió ha tingut lloc a Calafell, i ha servit per fer balanç de l’any i començar a pensar en el 2020
Les Biblioteques Públiques de Tarragona s’han reunit aquest divendres a la biblioteca Ventura Gassol de Calafell per fer balanç de l’any i començar a pensar en el 2020. Les responsables del centre altafullenc, Helena Cobos i Sònia Segura, no han faltat a una cita que també ha servit per repassar l’evolució dels darrers anys dins d’un sector que, tot i que amb l’aparició de les noves tecnologies semblava que havia de tendir a desaparèixer, compta amb una demanda d’usuaris cada vegada major.

A la trobada, hi ha pres part personal directiu i tècnic dels diferents equipaments de la demarcació, així com caps del servei, tant d’àmbit català com territorial, del departament de Cultura de la Generalitat i de l’Ajuntament de Calafell. N’ha donat més detalls, Sònia Segura.

La Biblioteca d’Altafulla ja ha fet pública la programació d'activitats per a aquest mes de desembre. Un calendari enfocat en les festes de Nadal que donarà el tret de sortida el dia 19 amb el contacontes ‘En Pepitu va a viure a la Biblioteca per Nadal’, a càrrec de Pepi Miró. També hi ha previst un taller de fanalets de Reis pel dia 27, de la mà de Rosalia Ciuró, qui també oferirà el contacontes ‘Les tres reines’ el 3 de gener.

Més enllà dels actes de caire nadalenc, l’entitat també manté a la seva agenda les trobades dels clubs de lectura, i les activitats i les visites amb les escoles.

Durant aquestes dates, el centre també modifica el seu horari d’obertura. Els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre, i el 2 i el 3 de gener obrirà de 10 del matí a la 1 del migdia.
Sònia Segura, auxiliar de bibliotecària
Sònia Segura, auxiliar de bibliotecària
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla