Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de desembre del 2019
Ses Majestats els Reis Mags d’Orient faran entrega dels regals a l’Església de Sant Martí d’Altafulla
Aquelles famílies que vulguin que els seus fills rebin un present de mans de Melcior, Gaspar i Baltasar, han de comunicar-ho a l’Ajuntament a través del correu electrònic reisaltafulla@gmail.com
Els Reis Mags d’Orient lliuraran els regals a l’Església de Sant Martí. Finalment, l’Ajuntament d’Altafulla ha optat per mantenir la fórmula tradicional, i lliurar els presents a la canalla tan bon punt acabin els parlaments de Melcior, Gaspar i Baltasar a la plaça del Pou.

El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha explicat que s’ha buscat un espai alternatiu al Casal La Violeta, gran, cèntric i que no requereixi de la instal·lació ni de cadires ni de megafonia.
Aquelles famílies que vulguin que els seus fills rebin un regal de mans de Ses Majestats, han de comunicar-ho al consistori a través del correu electrònic reisaltafulla@gmail.com.

El municipi encendrà l’enllumenat de Nadal aquest divendres. Amb la voluntat d’oferir una festivitat més lluïda, enguany el consistori ha apostat per concentrar les figures en els carrers per on passa la Cavalcada -Via Augusta, Ronda, i Marquès de Tamarit- i en els vials més concorreguts del nucli antic.

L’encesa serà amenitzada, amb una cercavila a càrrec de la companyia Toc de Gresca, a partir de les 6 de la tarda des de la plaça del Pou i fins el carrer de l’Hostal.

L’Ajuntament aprofitarà aquest tret de sortida oficial per inaugurar la primera edició del Pessebre Municipal, a càrrec dels Amics del Pessebre d’Altafulla.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Conferència 'Inundabilitat d'Altafulla: La Rasa i Baix a Mar'
Divendres 10 de febrer, a les 19:00h, a la Sala Teresa Manero
Organitza Centre d'Estudis d'Altafulla
Visita als Munts 'La vida de les elits vora Tàrraco'
Diumenge 12 de febrer, d'11 a 12:30h, Vil·la romana dels Munts
Organitza Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca