Notícies
Foto: Facebook
12 de desembre del 2019
L’Ajuntament de Torredembarra acusa la regidora Anna Magrinyà de falsificar prop d’un centenar de documents municipals
El consistori li reclama una compareixença pública per explicar la situació, i una actuació en conseqüència
La regidora de Junts per Catalunya (JxCat), Anna Magrinyà, hauria justificat absències laborals amb certificats municipals d’assistència a òrgans col·legiats, que, segons fonts de l’Ajuntament de Torredembarra, són “falsos” en la seva major part.

El consistori ha explicat a través d’un comunicat que es tracta d’una pràctica que s’hauria produït de manera “reiterada i dilatada en el temps”. Fa referència a un centenar de certificats de sessions plenàries inexistents o bé de juntes de govern a les quals, per la seva condició de regidora a l’oposició, no hi ha assistit mai. Assegura que aquests certificats són “falsos, tant pel seu contingut com per les signatures dels fedataris públics que hi consten”, i l’acusa d’haver dut a terme un “ús fraudulent de l’escut oficial de l’Ajuntament”.

Titlla la seva pràctica “d’èticament reprovable”, i lamenta que “malmet la imatge de Torredembarra, del seu Ajuntament, dels polítics i polítiques i dels treballadors i treballadores públics”.

En aquest sentit, ha sentenciat que “qui actuï d’aquesta manera no pot representar Torredembarra ni formar part de la Corporació Municipal”. Per tot plegat, demana una explicació pública de l’acusada i li requereix que “actuï en conseqüència”.

El secretari municipal ja ha posat els fets en coneixement de la Fiscalia de Tarragona. Una decisió a la qual ha donat suport l’Ajuntament com a institució, qui també ha presentat un escrit a la Fiscalia en el mateix sentit.
Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra, en declaracions a Ona La Torre
Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra, en declaracions a Ona La Torre
Social
Et recomanem
Taller de Pessebres
Dissabte 2 desembre de 17.30h a 20h
Centre d'Entitats. Més info: pessebristesaltafulla@gmail.com
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla