Notícies
Foto: Recurs
12 de desembre del 2019
La Taula en Defensa del Comerç Legal rep poc suport de l’administració local
L'objectiu és treballar de manera conjunta des dels àmbits policial, judicial, econòmic i de les institucions per combatre el ‘top manta’ al nostre territori
La Taula en Defensa del Comerç Legal no està rebent el suport dels municipis que inicialment s’esperava. L’administració local no s’ha bolcat com es preveia en el moment de la seva constitució el passat mes de maig. Des d’aleshores, la Comissió Permanent s’ha reunit en quatre ocasions, i a dia d’avui només ha mostrat el seu compromís de treballar-hi conjuntament l’Ajuntament de Reus.

L'objectiu és treballar de manera conjunta des dels diferents àmbits -policial, judicial, econòmic i de l’administració- per combatre el ‘top manta’ al nostre territori.

En una entrevista a 'Carrer Major', el president de PIMEC Comerç Tarragona i Província, Florenci Nieto, ha lamentat que des de la patronal han convidat els consistoris “per activa i per passiva” a participar-hi. Tot i no rebre la resposta esperada, però, ha insistit que no poden defallir i cal seguir treballant per eradicar aquesta pràctica de comerç il·legal.

Després de més de mig any en funcionament, els responsables tenen ara la mirada posada en la Setmana Santa i l’estiu, períodes en què, segons Florenci Nieto, es començaran a veure els primers fruits de la feina que estan duent a terme. Ha titllat d’“insostenible” la proliferació de la venda ambulant il·legal, i ha volgut tornar a posar de manifest el perjudici que causa al petit comerç del nostre territori. Una situació a la qual, segons ha sentenciat, “hem de dir prou”.

Per Florenci Nieto, el principal objectiu passa ara per “donar a conèixer a tothom una pràctica que representa la tercera font d’ingressos, i que ha generat més de 50.000 aturats al nostre país”.

A nivell local, la intenció és forçar els governs municipals a aplicar mesures de sanció. El president de la patronal ha apel·lat a “polítics valents, compromesos, que defensen els nostres interessos, i que donen suport als nostres emprenedors”.
Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona i Província
Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona i Província
Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona i Província
Social
Et recomanem
Conferència 'Inundabilitat d'Altafulla: La Rasa i Baix a Mar'
Divendres 10 de febrer, a les 19:00h, a la Sala Teresa Manero
Organitza Centre d'Estudis d'Altafulla
Visita als Munts 'La vida de les elits vora Tàrraco'
Diumenge 12 de febrer, d'11 a 12:30h, Vil·la romana dels Munts
Organitza Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca