Notícies
04 de novembre del 2014
L’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa un curs sobre ‘Tècniques de recerca de feina’
Les sessions, impartides per la Creu Roja, tindran lloc tots els dimecres fins el 10 de desembre, de 10h a 12:30h al Centre Aldara
Motivació, autoconeixement, superació d’entrevistes, elaboració d’un pla d’acció personal i professional. Aquests són alguns dels àmbits que es tractaran en el taller ‘Tècniques de Recerca de Feina’, que impulsa la regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament d’Altafulla. Una nova proposta de tardor en aquest cas emmarcada dins del context econòmic i laboral actuals.

La regidoria es reunirà amb els responsables de Creu Roja Tarragona per tal de desenvolupar una millor gestió de la borsa de feina del municipi.

El curs és gratuït i va dirigit a aquelles persones empadronades al municipi que es troben en situació d’atur. Són professionals de la Creu Roja els que s’encarreguen d’impartir el programa. Les sessions donaran el tret de sortida demà, i tindran lloc tots els dimecres fins el 10 de desembre, de les 10 del matí a dos quarts d’1 del migdia a l’Aula Galatea del Centre de Formació Aldara.

Escolta les declaracions de la regidora d'Acció Social i Ciutadania, Eva Martínez.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla