Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
13 de febrer del 2020
Altafulla Ràdio commemora el Dia Mundial de la Ràdio
El programa ‘Carrer Major’, conduït per Eduard Virgili, oferirà una edició especial, de 16h a 19h des del Museu de la Ràdio Luis del Olmo de Roda de Berà
Comunicar no és només explicar uns fets. Comunicar és crear un vincle amb l’oient, generar imatges, situacions i espais. Comunicar és endinsar-nos a casa vostra, despertar-vos al matí, compartir el dinar amb vosaltres, o acompanyar-vos al llit.

I això és possible gràcies a la gran riquesa del llenguatge radiofònic, a la immediatesa i a la proximitat del mitjà, i al fet de poder parlar de tu a tu sense necessitat de veure’ns.
Nosaltres hi dediquem tots els nostres esforços, dia rere dia, des de la professionalitat, la transparència, i la veracitat. Us informem, us entretenim, i us obrim els nostres micròfons per escoltar i compartir la vostra veu.

I avui no farem cap excepció. Aquest dijous 13 de febrer, Altafulla Ràdio ens sumem a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio. El programa ‘Carrer Major’, el magazín d’informació i entreteniment en xarxa del Camp de Tarragona, oferirà en el seu horari habitual, de 4 a 7, una edició especial en què es farà ressò del nostre mitjà de comunicació.

Com és habitual, hi prendran part Altafulla Ràdio, Ràdio Ciutat de Tarragona, Ràdio Montblanc, LANOVA Ràdio, Ràdio la Selva, Ona la Torre, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i BXC Ràdio, amb el suport de la Xarxa Audiovisual Local.

El programa serà conduit pel periodista d’Altafulla Ràdio, Eduard Virgili, des del Museu de la Ràdio Luis del Olmo de Roda de Berà. Instal·lat al Centre Cívic La Roca Foradada del Roc de Sant Gaietà, la col·lecció mostra més de 550 aparells radiofònics de diferents estils i èpoques, des de finals del segle XIX i fins l'actualitat. El programa pretén, des d’aquest punt del Baix Gaià, fer un recorregut per la història del mitjà, amb connexions en directe des de diversos punts de la geografia tarragonina. Redactors i periodistes també sortiran al carrer per conèixer i explicar les històries i els projectes de l’audiència que cada tarda sintonitza la seva emissora de proximitat.

Coincidint també amb la commemoració, aquesta casa també ha emès aquest dijous 13 de febrer al migdia el programa especial ‘Enganxa la ràdio’, de la Xarxa Audiovisual Local. La producció, conduïda per Dídac Boza, Núria de José i Anna Muñoz, ha fet un recorregut per la història del mitjà, especialment en l’àmbit local, i la seva capacitat d'adaptar-se als canvis tecnològics i socials.

Va ser l'any 2011 quan la Unesco va declarar el 13 de febrer Dia Mundial de la Ràdio, coincidint amb el dia que es va crear la Ràdio de les Nacions Unides, l'any 1946.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla