Notícies
Foto: Juan Miguel Morales
14 de febrer del 2020
Porto Bello, entre els tres finalistes de les categories ‘Millor disc de pop-rock’ i ‘Millor directe’ dels Premis Enderrock 2020
Els guanyadors es donaran a conèixer durant la gala que se celebrarà el 5 de març a partir de les 21h a l'Auditori de Girona
Els Premis Enderrock 2020 han tancat la segona ronda de la votació popular, i el nom dels Porto Bello continua figurant en dues de les tres categories a les quals estaven nominats.

Un cop finalitzada la darrera fase classificatòria, la formació altafullenca és una de les tres finalistes de la categoria ‘Millor disc de pop-rock’ amb el seu segon treball, ‘L’Ull de la tempesta’, juntament amb ‘Per la bona gent’ de Manel, i ‘Fans del sol’ d’Oques Grasses.
També es manté com una de les tres candidates al ‘Millor directe’, al costat de Miki Núñez i Oques Grasses; i únicament ha quedat fora del guardó ‘Millor artista revelació’, un reconeixement que ja va aconseguir en l’edició del 2018.

Per Tonet Blàzquez, cantant i compositor de Porto Bello, formar part d’uns premis de “gran prestigi i simbolisme” com són els Enderrock és tota una “injecció d’energia”.

Hi ha temps fins el 23 de febrer per escollir el guanyador de cada categoria. Les votacions es poden fer a través de l’enllaç www.enderrock.cat/votaciopopular.

Els guanyadors de les diferents categories es donaran a conèixer durant la gala que se celebrarà el 5 de març a partir de les 9 del vespre a l'Auditori de Girona.

L’acte es transmetrà en directe pel Canal 33 i les televisions locals gràcies a una coproducció televisiva i radiofònica entre la Xarxa, TV3 i iCat. Les emissores Catalunya Ràdio, iCat, Rac 1 i Els 40 també faran programacions especials des de l’Auditori de Girona la nit de la XII edició dels Premis de la Música Catalana.

Les actuacions previstes durant la gala seran l’estrena en directe de Sopa de Cabra, Judit Neddermann, Balkan Paradise Orchestra, Blaumut, Gertrudis, Koers, PAWN Gang & Lildami, Smoking Souls, i Salvatge Cor & Maria Jaume Martorell.
Tonet Blàzquez, cantant i compositor de Porto Bello
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla