Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
01 d'abril del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla treballa per oferir un nou PTT en l’àmbit del turisme
El proper curs el municipi oferirà la tercera edició del curs especialitzat en vivers i jardins
La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla treballa per oferir en un futur no gaire llunyà un nou Pla de Transició al Treball (PTT) en el marc dels Programes de Formació i Inserció de la Generalitat. De fet, el departament d’Ensenyament fa públiques les propostes al mes de maig, i, tot i que serà complicat sol·licitar la nova oferta per al proper curs 2015-2016, sí que podria ser una realitat en dos anys. La intenció, segons l’edil Eva Martínez, és sol·licitar un nou PTT en l’àmbit del turisme, donades les característiques del municipi.

El que és segur que es tornarà a oferir el proper curs és el PTT especialitzat en vivers i jardins. L’Ajuntament ha renovat amb Ensenyament el que esdevindrà el tercer conveni de col·laboració en aquest àmbit. L’Ajuntament es fa càrrec del 50% de les despeses, que es destinen principalment a la contractació del personal tècnic. És el departament d’Ensenyament de la Generalitat el que dóna cobertura a l’altre 50%, destinat al tutor de les matèries comunes.

Els resultats obtinguts fins ara han estat molt favorables. Segons dades de la regidoria, s’ha aconseguit l’objectiu marcat amb el 90% del total d’alumnes que han format part del projecte. Un fet molt positiu, sobretot tenint en compte que a finals del 2014, les dades de l’atur juvenil es van situar en el 50%. La regidora ha insistit en “apostar per aquells projectes ambiciosos que han funcionat, i no parar”.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la zona verda de davant del Castell
Programa complet a: www.altafulla.cat
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla