Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
27 de febrer del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla posa en marxa noves activitats a l’Esplai per la gent gran
Les activitats es duran a terme dilluns i dimecres de 16h a 19h a partir del pròxim dilluns 2 de març
La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament d’Altafulla oferirà un programa d’activitats a l’Esplai per tots els avis i les àvies del poble a partir d’aquest dilluns 2 de març. El programa es durà a terme dilluns i dimecres de 4 a 7 de la tarda i té com a objectiu dinamitzar aquest espai públic. La dinamitzadora d’activitats per la gent gran, Núria Díaz, ha explicat en una entrevista a Altafulla Ràdio, que han tingut en compte l’opinió d’aquest col·lectiu per escollir les activitats.

Fins al moment, el consistori oferia activitats monitoritzades al parc de salut, tallers de memòria o classes de ball. Amb aquest nou projecte s’introduiran activitats d’entreteniment lúdic com classes de manualitats, club de lectura, club de cinema i jocs de taula. Les xerrades també seran una novetat que vindrà de la mà de les diferents entitats del poble. A més, la regidoria ha tingut en compte les diferents propostes dels ciutadans i afegirà al programa un taller de teatre.

El programa té una triple funcionalitat: dinamitzar un espai públic de la vila com és l’Esplai de la Gent Gran, un enfortiment de la cohesió social entre els col·lectius de gent gran i jove, i naturalment, promoure un envelliment actiu i saludable mitjançant el procés d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permet a la gent gran participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir d’una qualitat de vida bona i independent. Núria Díaz ha explicat que es busca “una millora social entre els més grans del poble”.

L’Ajuntament ha posat a disposició de la ciutadania aquest programa de forma totalment gratuïta i afegeix també un servei de transport gratuït per assistir-hi. Imma Morales, regidora de Gent Gran destaca la importància d’aquest servei davant la impossibilitat d’alguns usuaris per arribar a l’Esplai.

Totes les persones interessades en participar en les activitats podran apropar-se a l’Esplai de la Gent Gran el pròxim dilluns 2 de març i fer les activitats que més els hi interessin. Les propostes seran de lliure elecció i es faran sempre a càrrec d’una educadora social.
Núria Díaz, dinamitzadora de les activitats
Núria Díaz, dinamitzadora de les activitats
Imma Morales, regidora de Gent Gran
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat