Notícies
02 d'abril del 2015
El ‘Pleamar Vintage Market’ farà parada aquest dissabte al Parc de Voramar d’Altafulla
Al llarg de tota la jornada, els visitants podran gaudir d’un mercat de segona mà, ‘food trucks’, i música en directe
L’Associació Cultural Pleamar i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla ja compten les hores per a la celebració del que ha d’esdevenir la primera cita d’aquestes característiques de la Costa Daurada. L’han batejat com a ‘Pleamar Vintage Market’. Una iniciativa que, segons els organitzadors, neix de la influència de mostres d’aquest tipus que es realitzen en entorns urbans, i que volen traslladar a un municipi tranquil, de turisme familiar. Un dels responsables, Nico Leo, l’ha definit com un “festival-mercat amb espai gastronòmic”. Combinarà un mercat de segona mà, amb música en directe, i menjar.

El Parc de Voramar acollirà aquest dissabte una trentena de parades de roba de segona mà, de mobles vintage, de vinils, de llibres, d’antiquaris, de bicicletes restaurades, i alguna més de joguines, còmics, o d’artesania, sempre enfocada al reciclatge.

Aquest mercat de segona mà anirà acompanyat de ‘food trucks’, i de música en directe. A les 12 del migdia hi ha prevista una classe oberta de Lindy Pop, a càrrec de TGN Swing; a la 1, una actuació de Hot Potatoes Quartet, de la mà d’Altafujazz; a les 5 de la tarda, del punxadiscos Dj Wolfmax Machete; i a dos quarts de 7 de la tarda, d’Islandia Nunca Quema.
Nicolás Leo, coorganitzador de la iniciativa
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla